Partners

Mercator Management Advies werkt samen met verschillende partners die op hun eigen specifieke terrein naam en faam hebben gemaakt.

Adventure Consultancy

Het Top en Master Class programma is een samenwerkingsverband met Wilco van Rooijen van Adventure Consultancy. Wilco is één van de weinige beroepsavonturiers die Nederland rijk is. Wilco beklom de hoogste toppen van de Alpen tot de Himalaya, doorkruiste heel Afrika en 15.000 km dwars door de zinderende ‘outback’ van Australië. Hij bereikte op eigen kracht zowel de geografische Noord- als de Zuidpool. In 2004 bereikte hij de top van de Mount Everest zonder extra zuurstof. Hiermee is Wilco één van de weinige mensen op aarde die de drie polen op zijn naam schreef. Wilco is bezig met de beklimming van zijn ‘Seven Summits’. De hoogste top van elk continent. Tijdens deze expedities neemt hij ook gedreven particulieren mee die onder zijn professionele begeleiding de ultieme top(pen) willen bereiken. Zo onderneemt Wilco elk jaar opnieuw expedities voor ‘niet bergsporters’ die toch hun ‘droom naar de top’ willen verwezenlijken. Naast ambassadeur voor de humanitaire organisatie ‘Right To Play’ is Wilco ook Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Voor meer informatie: www.expeditienet.nl of stuur een emailbericht naar [email protected].

Ordina en Ordina VisionWorks

1 september 1989 is Hein Heuvelmans zijn carrière begonnen als management consultant bij adviesbureau Oasis in Nieuwegein. In 2000 is Oasis als deelneming van ICT-dienstverlener Ordina verdergegaan. Ordina VisionWorks is in januari 2004 ontstaan uit Oasis en drie andere werkmaatschappijen van Ordina. Hein was toen directeur van Oasis en vervolgens Ordina VisionWorks. Per 1 oktober 2006 heeft Hein Ordina VisionWorks ingeruild voor Mercator Management Advies. Hein is partner van Ordina.

Ordina is een daadkrachtige, resultaatgerichte dienstverlener in ICT, Consulting en Outsourcing en behoort tot de snelst groeiende en grootste spelers op de Nederlandse en Belgische markt. Ordina VisionWorks verbetert de besturing en daarmee de performance van organisaties. Dit bereiken zij door een brug te slaan tussen bedrijfsvoering, mensen en informatietechnologie. Mercator Management Advies werkt samen met de performance management consultants van Ordina VisionWorks.

Voor meer informatie: www.ordina-visionworks.nl  of stuur een emailbericht naar [email protected].

Het Jukebox Museum

In najaar 2005 hebben we voor het eerst kennisgemaakt met de prachtige vergaderlocatie van het Jukebox Museum. Deze inspirerende en kwalitatief tot in de puntjes verzorgde locatie hebben we al snel uitgekozen als standaardlocatie voor alle Top en Master Class programma’s van Mercator Management Advies. Na meer dan 20 keer college gegeven te hebben in het museum zijn we nog altijd overtuigd van de onweerlegbare Unique Selling Points van de locatie:

  • het ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar via verschillende snelwegen
  • er is gratis eigen parkeergelegenheid in het hartje van historisch Vianen
  • de museumlocatie staat geheel ter beschikking (er zijn geen andere gasten)
  • maatwerk, in welk opzicht dan ook, is te regelen met de altijd enthousiaste beheerder John Griffioen
  • Last-but-not-least: de prijs is in vergelijking tot andere locaties zeer acceptabel
  • Kortom, wilt u eens niet vertoeven in een standaard vergaderruimte maar juist in een schitterende historische locatie met veel muzikale nostalgie ga dan naar het Jukebox Museum: It’s now or never!

Voor meer informatie: www.museumjukeboxgallery.nl of stuur een emailbericht naar [email protected].

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

You must be logged in to post a comment.